• Stacks Image 89

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 90

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 91

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 96

  Caption Text

  Link
Bel ons vrijblijvend voor een gratis oogmeting!

Welkom bij Groeneveld Juwelier en Optiek! Wij zijn gevestigd in ons nieuwe pand aan de Kade 24 in Oudenbosch. In onze nieuwe ruime winkel vindt u een zeer uitgebreid assortiment in o.a. juwelen, horloges en (zonne)brillen. Onze collectie is voor een breed publiek, trendy merken van nu tot tijdloze klassieke sieraden.

Bij Groeneveld,
voorheen Herbers Juwelier en Opticien, vindt u de meest trendy merken met de laatste collecties. Enkele van onze merken zijn bijvoorbeeld Ti Sento, Zinzi, Diesel, Breil, Seiko en Tommy Hilfiger.

Ook voor trouwringen kunt u bij ons terecht. Wij nemen graag de tijd voor u om u te adviseren en onze collectie te tonen. Immers het is voor u een onvergetelijke dag en uw trouwring zal u daar elke dag aan herinneren.

Groeneveld Juwelier en Optiek staat ook voor deskundig advies. Onze gediplomeerde opti-ciens staan voor u klaar om advies op maat te geven op het gebied van uw ogen. U kunt bij ons terecht voor een gratis oogmeting.

Een ruime collectie monturen zorgt ervoor dat vast en zeker de bril voor u kunnen samenstellen. Kiest u liever voor contact-lenzen? Geen probleem, bij Groeneveld staan we voor u klaar met het juiste advies.